Uw gastheer-adviseur Frans Heerink
Met ruim dertig jaar ervaring in de hospitality als gastheer, leidinggevende, ondernemer en HR-manager kan ik me binnen vrijwel elke afdeling van jouw organisatie inleven. Met gastheerschap en personeelsbeleid als specialiteit. Ik werk altijd in de context van de totale organisatie en een gezonde exploitatie. Van bruto-omzet naar netto rendement!
Gastvrijheid & personeelsbeleid
Een sterke organisatie begint met een duidelijke visie en een helder personeelsbeleid! Dit beleid stemt de belangen van de organisatie en die van jouw medewerkers zorgvuldig op elkaar af. Medewerkers die meer werkplezier hebben en meer ruimte krijgen voor hun persoonlijke ontwikkeling, halen het beste in zichzelf naar boven. En als zij optimaal presteren, is de klantbeleving ook optimaal. Daar heeft jouw bedrijf alleen maar profijt van!
Branches
Vanuit werkervaring en expertise ondersteunt Rightstyle met name organisaties binnen de horeca, catering en recreatie en daarnaast ook bedrijven uit andere branches. Altijd met de horeca als referentiekader; de ervaring leert dat medewerkers zich hierin perfect herkennen en gemakkelijk de vertaling naar hun eigen werksituatie maken. Of je nu spreekt over gasten, klanten, cliënten, patiënten, studenten of burgers; iedereen wil graag goed geholpen worden! Vanuit oprechte betrokkenheid, met een glimlach en de nodige professionaliteit.